Kontakt oss

 
 
 
 
 

EMAIL

ADDRESS

24 / 7 SUPPORT

PHONE

FAQ

Q. Leveres alle produkter innen 2 - 5 arbeidsdager?


De aller fleste produktene leveres med Posten Norge innen 2 - 5 arbeidsdager innenfor Norges grenser. Noen produkter er bestillingsvare fra oss til våre leverandører. Dette kan medføre at det vil ta noe ekstra tid å få varen levert. Produktene dette gjelder vil det være tydelig merket. Leveringstid vil normalt være 5 - 10 dager på slike produkter. Vi jobber ikke i helgene (da har vi fri og gjør nerdeting), så dette er ikke en arbeidsdag for vårt team. Men når vi kommer på jobb på mandags morgen vil vi stå på for deg, og få sendt bestillingen asap. 


Q. Kan jeg sende bestillingen direkte til en annen adresse? For eksempel til min kjære mor?


Det er ingen problem å sende produktene direkte til din kjære mor. Fakturaadresse og leveringsadresse trenger ikke være den samme. Ønsker du å sende produktene til en annen adresse en deg selv, gjør du dette enkelt ved å fylle ut feltene for leveringsadresse i bestillingen. Da vil din kjære mor få pakken tilsendt direkte fra oss.


Q. Er baby Yoda og Yoda den samme personen?


Det er lett å gå seg vill i Star wars universet. Det er mange historier, filmer og serier, med påfølgende spin-off. Og sjeldet følger de samme tidsepoke. Baby Yoda er ikke samme "person" som Yoda. Baby Yoda heter egentlig Grogu, men selv om han ikke er den samme som Yoda så er han i det minste samme art. 


Q. Jeg har en super idè. Hva gjør jeg?


Vi elsker å høre om spennende og supre idèer. Vi har noen idèer selv, men de er sjeldent supre. Så det du kan gjøre er å sende oss en mail, så tar vi kontakt med deg. Det vil komme nye produkter med varierende mellomrom. Det kan gå dager, eller det kan gå uker mellom hver gang vi lanserer et nytt produkt. Men plutselig dukker det opp noe nytt.